journalist Cornald Maas

Iedere lezer op visite doet het: een inspectie van de boekenkast van de gastheer of gastvrouw des huizes. Als ik even alleen in de huiskamer ben achtergebleven loop ik altijd even langs de planken. Leuk om een indruk te krijgen van de leessmaak van een ander.

Maar ik ga zelfs verder, want als ik een foto in een krant of tijdschrift zie met daarop een boekenkast, speur ik met samengeknepen ogen de gerasterde titels af. Gewoon uit nieuwsgierigheid.

In de VT-wonen van november 2009 staat weer zo’n mooie boekenkastfoto. We zien journalist Cornald Maas zitten voor een wand vol boeken. Helaas zijn de ruggetjes amper te lezen, maar met behulp van een vergrootglas valt toch nog een enkel titeltje te onderscheiden.

Share the Post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *